Standaard behandeling €34,00

Een standaard behandeling van 1 uur bestaat uit:

  • Desinfecteren van de voeten
  • Eventueel verdunnen en knippen van de nagels
  • Polijsten van de nagels en reinigen van de nagelomgeving
  • Eventueel ingroeiende nagel(s) drukvrij leggen
  • Overtollig eelt verwijderen
  • Eventuele kloven behandelen
  • Eventuele likdoorns verwijderen
  • Incrèmen van de voeten met een korte voetmassage

De prijs is geldig indien voorgaande behandeling minder dan 8 weken is geweest. Indien de standaard pedicure behandeling langer dan 1 uur duurt, reken ik per extra kwartier € 8,50.

Eerste behandeling € 35,-

Na de telefonische intake wordt een persoonlijk voetendossier aangemaakt ten behoeve van de eerste behandeling.

Vervolgafspraak na meer dan 8 weken € 35,-

Indien een behandeling langer dan 8 weken geleden is geweest, is extra tijd nodig om uw voeten weer ‘in shape’ te krijgen.

Nagelreparatie v.a. € 16,–

Met behulp van de NCM Sculpture Clear Gel worden schimmel/kalknagels, traumanagels, stootnagels en afgebroken nagels gerepareerd, zodat ze weer uitzien als een nieuwe nagel. De aangedane nagel of stuk van de nagel wordt eerst zoveel mogelijk weg gefreesd met de pedicuremotor. Vervolgens wordt de Sculpture Clear Gel aangebracht, gemodelleerd tot een nieuwe nagel en vervolgens uitgehard onder een LED-lamp. Door de Sculpture Clear Gel in combinatie met de HFL Solution Spray wordt een nagel geholpen om weer mooi gezond te groeien. De gel moet iedere 6 weken eraf om de gezonde groei van de nagel te controleren.

Prijs voor grote teennagel, per nagel: € 21,–
Prijs voor overige teennagels, per nagel: € 16,–

Nagelcorrectie d.m.v. beugel v.a. € 20

Pijnlijk ingroeiende of tunnelnagels kunnen met behulp van een nagelbeugel pijnloos worden gecorrigeerd. Maartje’s Voetzorg werkt met de beugels van Podifix en Podostripe die met lijm op de nagel geplakt worden. Hierdoor heeft u geen pijnlijke haakjes van draadbeugels in de nagelplooi. Door de beugel ontstaat een lichte heffing op de nagel waardoor deze pijnvrij gecorrigeerd wordt.

Na plaatsing van een nagelbeugel worden controle-afspraken gemaakt. Na 6 weken wordt bepaald of de beugel nog op de juiste manier de nagel corrigeert. Als dat het geval is, kan deze nog 6 weken blijven zitten. Anders wordt deze verwijderd en kan een nieuwe geplaatst worden net zo lang tot de gewenste correctie bereikt is.

Prijs voor grote teennagel, per nagel : € 25,-
Prijs voor overige teennagels, per nagel : € 20,-

Orthese € 22,–

Een orthese is een door Maartje’s Voetzorg op maat gemaakt hulpmiddel van siliconen om:
     pijnlijke (druk)plekken te ontlasten en/of te voorkomen (bv. weke likdoorn, hamerteen, klauwteen)
    te beschermen tegen wrijving (bv. hallux valgus)
    de beweeglijkheid van uw voet te behouden of te verbeteren

Door het maatwerk draagt een orthese prettiger dan standaard hulpmiddelen.

Nadat de orthese gemaakt is, moet deze eerst drogen en glad gefreesd worden. Daarna wordt een afspraak gemaakt om de orthese te passen. Als deze goed past, worden controle-afspraken gemaakt.

Anti-drukmiddelen v.a. € 10,–

Anti-drukmiddelen worden ingezet als een tijdelijke therapie om pijnklachten aan voeten te verminderen. De pijnlijke plek krijgt rust, hersteld beter en u kunt zoveel mogelijk pijnvrij lopen.

Maartje’s Voetzorg gebruikt verschillende materialen voor de op maat gemaakte anti-drukmiddelen, zoals vilt, fleecyweb en foam. De keuze van het materiaal wordt bepaald door de aard van de aandoening, de plaats waar deze zich bevindt en uw huidconditie. Het anti-drukmiddel wordt afgedekt met  huidvriendelijk pleistermateriaal.
Er wordt afgesproken wanneer het anti-drukmiddel verwijderd moet worden.

NCM Soak Off Color Lak Gel € 30

De NCM Soal Off Color Lak Gel is een gellak die geschikt is voor de gezonde nagel en voor de nagel die gerepareerd is met NCM Sculpture Gel. Uw nagels worden eerst lichtjes opgeruwd. Vervolgens wordt de gellak in 4 lagen aangebracht. Elke laag wordt uitgehard onder een LED-lamp. De gellak geeft uw teennagels een prachtige glans en blijft 4 – 6 weken mooi zitten.

Verwijderen nagelreparatie of gellak € 10

De nagelreparatie dient na 6 weken verwijderd te worden en bij voorkeur opnieuw geplaatst te worden net zo lang totdat het probleem aan de nagel volledig opgelost is. De nagelreparatie wordt eraf gefreesd met behulp van de pedicuremotor.

De Soak Off Color Lak Gel wordt eraf gefreesd met behulp van de pedicuremotor. Bij kwetsbare nagels wordt de Lak Gel eraf geweekt met een speciale remover.

Handnagels knippen € 8,50

Handnagels worden geknipt en gevijld.

Bijkomende kosten

De behandeltarieven gelden als u woonachtig bent binnen een straal van 5 km vanaf mijn huisadres. Woont u verder dan 5 km? Dan bereken ik per extra km €0,85 op basis van de ANWB-routeplanner van postcode tot postcode. Eventuele parkeerkosten worden ook in rekening gebracht.

Bent u verhinderd voor de afspraak? Meld dit dan 24 uur van tevoren! Zonder afmelden wordt 50% van de behandelkosten in rekening gebracht.